Badkortsinformation 2017

Vi har inte haft mycket till vinter så varför inte sätta fart mot sommaren. Tanken på ännu en härlig säsong på Himnabadet känns ju underbart!

Du som är med och köper badkort dvs medlemskort vet väl att du har en del i Himnabadet eftersom vi är en ideell förening som är medlemsägd. Himnabadet betyder mycket för oss i Linghem med omnejd och erbjuder en unik möjlighet till utomhusbad. Vi är stolta över vår anläggning och det är många som kommenterat att de uppskattar vårt 25-gradiga vatten och fina anläggning.

Badkortsförsäljningen är värdefull för oss eftersom vi på så sätt kan säkra upp drift och underhåll för den kommande säsongen. Det tillsammans med arbetet från ideella krafter och stödet från våra sponsorer är en förutsättning för att hålla badet igång. Vi ser gärna att du/din familj blir en del av Himnabadet genom att köpa 2017 års badkort!

 

Tidigare medlem = badkort till rabatterat pris!

Har du varit medlem under 2014-2016 och betalar in medlemsavgiften senast 31/3, så får du/ni bada hela sommaren till rabatterat pris:

  Tidigare medlem och betalning senast 31/3 Ny medlem eller betalning efter 1/4

– badkort köpes i kiosken på badet

Familj (på samma adress) 700 kr 800 kr
En person i hushållet 350 kr 400 kr

 

Betalning för tidigare medlemmar sker utifrån den faktura som sänds till dig via mejl/post. Glöm ej att ange fakturanumret vid betalning. Om du inte fått någon faktura senast 1 mars, sänd ett mejl med kontaktuppgifter, samt familjens badkortsnummer till medlem@himnabadet.se, så skickar vi en faktura.

Har du haft kort sedan tidigare men tappat bort, behöver du köpa ett nytt kort i kassan till en kostnad av 20 kr/kort.

 

Storsatsning på badet!

I år storsatsar vi och hoppas kunna erbjuda båda nyheterna minigolf och discgolf! Efteråt kan du svalka dig med en god mjukglass!

Vi kör självklart vidare med vår populära verksamhet vattengymnastik, motionssimning och yoga. Gratis för dig som är medlem!

Har du frågor eller vill hjälpa oss, kontakta ordförande: Johan Törnquist, info@himnabadet.se, tel: 0730-43 62 32.

 

Välkommen till vårt fina bad!

Himnabadets stödförening