Vi söker en arbetsledare till sommaren

Arbetsledare Himnabadet

Himnabadet är ett föreningsdrivet utomhusbad beläget i Linghem. Vi erbjuder en fin anläggning med tre olika pooler för såväl familjer, motionssimmare och för er som vill delta i vår vattengympa. Bassängerna värms miljövänligt med fjärrvärme från Tekniska verken. I kiosken erbjuder vi bland annat enklare luncher, dricka, glass och godis.

För oss är service och kundnöjdhet det bästa man kan jobba med och vi vill att du delar vårt genuina intresse för service och bemötande. Vi söker dig som vill jobba från 5 juni till 18 augusti och vara spindeln i nätet för våra besökande gäster på badet och för våra sommarjobbare.

Vi välkomnar din drivkraft och din förmåga att leda, utveckla och skapa tydliga resultat i stort som i smått. Du ska vara en engagerad, positiv och stresstålig person. Du är i teori och praktik, en god ledare, en lagspelare och en förebild som tar hand om både sommarjobbare och gäster på bästa sätt. Du behöver vara lösningsorienterad, flexibel och kunna anpassa dig efter situation och person i alla lägen. Du har det operativa ansvaret i att leda arbetet och ansvarar för de sommarjobbare som jobbar under säsongen. Du deltar aktivt i den dagliga driften där bemötande, traditionella kioskuppgifter, samt kassahantering efter stängning ingår. Du har även vissa administrativa arbetsuppgifter som ändring av schema, inköp, inventering, statistik mm.

Vi erbjuder ett inspirerande arbete, med stor variation och mycket roliga utmaningar. Tempo och antal sommarjobbare varierar stort under säsongen och ingen dag är den andra lik. För att bli framgångsrik i Din roll som arbetsledare är det önskvärt att Du har en bakgrund/erfarenhet från liknande arbete och att du har en förståelse för branschen. Erfarenhet av arbetsledande roll är meriterande.

 

Tjänsten är en 75% tjänst, med 6 timmars arbetsdag måndag till fredag.

Arbetsperiod 5 juni till 18 augusti, lön enl överenskommelse.

Intervjuer genomförs löpande, så skicka in din ansökan redan nu.

Vi vill ha ditt CV och personliga brev med foto till sommarjobb@himnabadet.se

Sista ansökningsdag 21 april.